Форма входа

Что ищем?

Календурь

«  Июнь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

baner

Новини західної України

ShiftCMS.net - Каталог сайтів Львова

depositfiles



UA-file

 

Синхронизация t

Погода во Львове





Пятница, 23.06.2017, 08:00
Приветствую Вас Гость | RSS
ptichkablack
Главная | Регистрация | Вход
Італійські недоварені макарони і соус СУГО


Основа смачної пасти — правильно зварені макарони.

Відварювати макарони треба у місткій каструлі. На 100 грамів макаронів треба 10 грамів солі й літр води. Сіль додавати, коли вода закипить. Потім сипати макарони у воду, перемішати і збільшити вогонь. Спагеті або інші довгі макарони, ніколи не ламати, достатньо поставити їх вертикально у воду і через 30 секунд почати акуратно придавлювати виделкою. Розм’якшені спагеті почнуть гнутися і поступово укладуться.

Аби паста не розварювалася, каструлю не можна накривати кришкою.

Макарони мають бути жорсткуватими і пружними, трохи недовареними. Такі їдять італійці. Дотримуйтеся часу варіння, який указано на упаковці. Воду всю не зливайте, залиште пару ложок. Вона знадобиться, якщо суго вийшло густим або його дуже мало. Макарони заправте — і до столу.

М’ясний соус СУГО:

4 столові ложки оливкової олії,

500 г консервованих помідорів без шкірки або томатної пасти,

цибулина,

дві морквини,

стебло селери,

300 г яловичого фаршу,

склянка червоного сухого вина,

сіль і перець.

Продукти розраховані на 400 г спагеті.

Нарізати цибулю, моркву і селеру. Трохи оливкової олії додати на сковороду, можна і в каструлю, поставити на вогонь. Коли олія нагріється, покласти туди овочі. Тушкувати на слабкому вогні близько 10 хвилин. За цей час овочі мають розм’якнути. Потім додати фарш, перемішати все і тушкувати ще 5 хвилин. Влити вино. Тримати на вогні, доки воно не випарується. Наприкінці додати помідори, накрити кришкою. Варити ще хвилин 20. За хвилину-дві до готовності посолити, поперчити.

Суго смакує до всіх видів макаронів.

Що довше готується соус, то смачніший виходить. Мінімум півгодини. Можна зготувати велику порцію, на два-три рази. і тримати його в холодильнику, потім розігрівати.

Соус зі свіжих помідорів і консервованої сьомги.

На 400 г макаронів потрібно:

6 малих помідорів,

150 г консерви,

базилік,

зелений перць,

сир «пармезан»

Порізати кружечками і трикутниками помідори, додати сьомгу, трохи її розім’яти. Перемішати. Висипати суго в каструлю до зварених макаронів. Поставити все на великий вогонь іще на пару секунд. Перед подачею до столу посипати страву базиліком, зеленим перцем, тертим сиром пармезан.




Дивись «Спагетти с фаршем»


Copyright MyCorp © 2017